Miért egyre népszerűbb a műkörömépítés?

Miért egyre népszerűbb a műkörömépítés?Amíg régen csak a körömlakkozás volt a népszerű a hölgyek körében, addig manapság már egyre jobban elterjed a műköröm, a műkörömépítés. Ennek a népszerűség növekedésnek több oka is van, lássunk ezek közül néhányat.

A népszerűség legnagyobb részét természetesen az adja, hogy a műkörmöknek köszönhetően el lehet fedni a körmök hibáit, sérüléseit. Emellett számos olyan ember van, akinek a körmei természetesen nem nőnek meg olyan hosszúra, mint amennyire szeretnék, így műkörmök nélkül esélyük sincs arra, hogy olyan körmeik legyenek, amilyet szeretnének.

A műkörmök a szépség mellett kiváló megoldást nyújtanak arra, hogy az emberek leszokjanak a körömrágásról. Ez a probléma rengeteg embert érint, akiknek nagy része másképp nem tud leszokni a körömrágásról.

A műkörmök emellett tartósabb körömlakkozást is eredményeznek. Természetes körmökön gyakran kétnaponta cserélni kell a körömlakkot, ha tökéletes hatást szeretnél elérni, műkörmök esetén azonban ez az időszak akár két hét is lehet, amivel jelentős időt lehet megtakarítani.

Szintén növeli a népszerűséget, hogy szinte végtelen dizájn közül lehet választani, aminek köszönhetően mindenki megtalálja azt a körmöt, ami neki a legjobban tetszik. Emellett igény esetén akár váltogatni is lehet a műköröm dizájnokat pár naponta.