Hogyan válasszuk ki a tökéletes esküvői öltönyt?

Hogyan válasszuk ki a tökéletes esküvői öltönyt?Sokan azt gondolják, hogy az esküvőre csak a menyasszony ruhájának kiválasztására kell kiemelt figyelmet fordítani, azonban a vőlegény esküvői öltönye is rendkívüli odafigyelést, tervezést igényel. Lássuk, mit érdemes figyelembe venni esküvői öltöny kiválasztásakor.

A leggyakoribb hiba, amit elkövetnek az emberek, hogy az utolsó pillanatra hagyják az öltöny kiválasztását. Ezt mindenképpen el kell kerülni, ugyanis a kapkodás, a kevés idő gátolja a legjobban, hogy megtaláljuk a tökéletes öltönyt. Nem lesz semmi baja öltönyünknek, ha nem 1 héttel az esküvő előtt választjuk ki azt, hanem 1 hónappal.

Lehetőleg válasszunk egyedi öltönyt. A megszokott, „tucatöltönyök” a mindennapokra tökéletesek, azonban a nagy napra nem célszerű olyanban megjelenni. Nem csak a menyasszonynak jár az egyedi, stílusos megjelenés, hanem a vőlegénynek is.

A keresést célszerű nem egyedül végezni, hanem barátok segítségét is kérhetjük. Emellett célszerű az egyes üzletekben az eladók, szakértők is tudnak olyan segítséget nyújtani, tippeket adni, amire magunktól nem is gondolnánk.

Ne csak az öltöny vásárlására figyeljünk oda, hanem a kiegészítők helyes megválasztása is odafigyelést igényel. Szükségünk lesz ingre (lehetőleg 2-re, hogy, ha probléma van, könnyedén átcserélhessük), cipőre, zoknira, de szükségünk lehet még mellényre, nyakkendőre, díszzsebkendőre, mandzsettagombra is, mely közül néhánynak akár a menyasszony ruhájához is igazodnia kell.