A VISUMAX lézeres szemműtét

A VISUMAX lézeres szemműtétA német Zeiss gyár legújabb lézere, a VisuMax a jelenleg elérhető legkíméletesebb, legbiztonságosabb kezelést teszi lehetővé, mely az eddigi lézerkezeléseknél gyorsabb, pontosabb és a modern követelményeknek megfelelően teljesen fájdalommentes.

A VisuMax lézeres szemműtét lényege, hogy a lézer úgy végzi el a fénytörési hibák korrekciójához szükséges első lépést, hogy egyáltalán nem változtatja meg a szaruhártya görbületét, hanem annak természetes íve mentén halad, olyan pontossággal, amire a korábbi lézerek nem voltak képesek. Ez a lézer több mint 8,5-szer annyi impulzust bocsájt ki, mint a hagyományos FEMTO eljárás, ezzel biztosítva a tökéletes, teljesen pontot lézerkezelést. Ilyen hatásfok mellett még egy a lézeres szemműtétben mélynek számító vágást is 60 másodpercen belül el lehet végezni.

Ez a pontosság megjelenik a más lézeres szemműtétekre alkalmatlan személyek esetében is, ugyanis a Visumax olyan páciensek esetén is alkalmazható, akik a más típusú kezelések alatt a szemnyomás megnövekedésének veszélye miatt korábban nem voltak alkalmasak a fájdalommentes kétlézeres szemműtétre.

A VisuMax kezelés előnyei:

  • Nem növeli meg a szemnyomást a kezelés alatt.

  • Nem változtatja meg a szaruhártya görbületét.

  • Másodpercekre csökkenti le a kezelés időtartamát.

  • Az eddigi legprecízebb eljárás.

Kinek javasolható a VisuMax kezelés?

Szinte mindenkinek, aki szemüveggel vagy kontaktlencsével korrigálható rövidlátással, távollátással, asztigmiával, vagy presbyopiával küzdenek.