Tudnivalók eljegyzési gyűrű vásárlás elé

Az eljegyzési gyűrű vásárlása, választása sokak számára nem egyszerű feladat. Rengeteg dologra kell figyelni, hogy megtaláld a tökéletes gyűrűt. Ezeket fogjuk most átnézni.

Az első tévhit, ami el lehet felejteni, hogy 2-3 havi fizetést kell az eljegyzési gyűrűre költeni. Annyit célszerű ráfordítani, amennyit megengedhetsz magadnak. Ha ez pár havi fizetés, akkor annyit, ha kevesebb, akkor pedig kevesebbet. Nem (csak) ezen fog múlni az, hogy megfelelő lesz-e a gyűrű.

A következő dolog, hogy akár internetről is vásárolhatsz, nem csak személyesen van erre lehetőséged. Rengeteg jegygyűrű webáruházat találhatsz egy kis kereséssel, ahonnan majdnem végtelen lehetőségek között válogathatsz. Ennek megfelelően nem leszel már a közeli gyűrű boltokhoz kötve, mint régen.

El kell dönteni a gyűrű anyagát, valamint a drágakő típusát is. Leggyakrabban az arany gyűrűt választják emberek, valamint a gyémánt követ, azonban, ha számotokra nem ez a megfelelő, több más lehetőség is rendelkezésedre áll. Ilyenek az ezüst, a platina, a kő szempontjából pedig pl. a smaragd is.

Jó megoldás, ha kedveset egy barátnőjét megkéred, hogy segítsen a kiválasztásban, mivel könnyen lehet, hogy ő több információval rendelkezik arról, hogy milyen gyűrűt szeretne kedvesed, mint te. Emellett, ha te kérdezel rá a részletekre, akkor könnyen elveszítheted a meglepetés erejét, ami sokak számára fontos eljegyzéskor.