Mire figyelj bérelt utánfutóknál?

Ha utánfutót szeretnél bérelni (pl. utánfutó kölcsönzés Gödöllő), akkor ez a cikk segítségedre lehet. Az emberek általában nincsenek tisztában azokkal a dolgokkal, amiket érdemes figyelembe venni. Csak azt tudják, hogy mekkora utánfutót szeretnének, esetleg a szükséges teherbírás, de a részletekre már nem figyelnek.

Fej hossza

Minél hosszabb az autóhoz kapcsolódó fej, annál könnyebb az utánfutót irányítani. A hosszabb fejjel rendelkező utánfutók kevesebb súlyt adnak át az autó részére.

Vezetékezés, lámpák

Az utánfutó lámpáinak védettnek kell lenniük, különben könnyen károsodhatnak. Érdemes a LED-es lámpákat előnyben részesíteni, mivel dupla olyan erősek, fele annyi energiát használnak.

Kerekek, gumik

Bizonyosodj meg róla, hogy az utánfutó kerekeinek teherbírása legalább annyi, mint amennyi az utánfutó teherbírása, előfordulhat, hogy a típushoz tartozó teherbírást a kerekek és a gumik nem bírják el.

Méret

A megfelelő utánfutó kiválasztásához érdemes meggondolni, hogy mire is fogod használni. Érhet-e csapadékot a szállítmány, amennyiben nem, akkor fedett utánfutót válassz!