Mit jelent az orvos-esztétika?

Az orvos-esztétika fejlett technológiákat használó bőrápoló kezelés, amely az egészségügyi ellátás és a szépségápolás kombinációjával éri el céljait. A fejlett technológiának köszönhetően egy orvosi eljárás, amely jelentős javulást hozhat megjelenésünkben. Az eljárások lézeres vagy egyéb energia alapú műszerekkel történhetnek.

Az öregedés elleni eljárások iránti érdeklődés jelentősen megemelkedett az utóbbi években. Az eljárások ideális eredménye olyan, hogy kíváncsivá teszi barátaidat, munkatársaidat, hogy mitől lettél friss, fiatalos, de a változás nem olyan drámai, hogy az emberek azon gondolkodnak, hogy kés alá feküdtél. Ezek az eljárások történhetnek altatás, kényelmetlenség nélkül.

Az orvos-esztétika segíthet majdnem minden szépséghibán, ami eszünkbe jut, a szőrtelenítéstől az alakformáláson át az arcfiatalításig. Az egyik legnépszerűbb kezelés a Botox kezelés, segítségével csökkenthetők a mélyebb ráncok, barázdás. Lényege, hogy hogy blokkolja a kezelt izom működését, melynek következtében megszünteti a ránc keletkezését.

Az egyik legfontosabb dolog, hogy az orvos-esztétikai szakemberek orvosi végzettséggel rendelkeznek, pontos, orvosilag alátámasztott tanácsokkal tudnak szolgálni számunkra, így biztosak lehetünk benne, hogy egészségünk nem fog károsulni az eljárások miatt. Emellett az eljárások előtt és után is folyamatos konzultációval segíthetik a zökkenőmentes procedúrát.