Tudnivalók férfi kesztyűkről

Aki olyan területen él, ahol a téli hónapok hidegek, az tudja, hogy az ujjak az elsők, amik elkezdenek fázni, ha megjön a hideg. Ennek ellenére sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a megfelelő kesztyű kiválasztásának, úgy gondolják, hogy nem éri meg pénzt áldozni egy pár férfi kesztyűre. Cikkünkben azt fogjuk bemutatni, mire figyeljünk, ha nem követjük el ezeket a hibákat, és kesztyűt szeretnénk vásárolni.

Tudjuk a méretünket

Sokan nem tudják, de van olyan, hogy kesztyű méret, nem csak ránézésre érdemes kesztyűt választani. Főleg akkor, ha valami márkás, minőségi kesztyűre ruházunk be. Személyes vásárlásnál ez nem olyan fontos, de internetről könnyebb úgy rendelni, ha tudjuk, mekkora kesztyűre van szükségünk.

Figyeljünk a stílusra

Érdemes az öltözködésünkhöz illő kesztyűt vásárolni. Ha elegánsan öltözködünk, akkor a bőrkesztyű jó megoldás lehet. Ha sportosan, akkor ahhoz sportos kesztyű illik. Emellett ma már elterjedtek az olyan kesztyűk, melyeket viselve lehet kezelni az okostelefonokat (touchscreen kesztyűk).

Akik dohányoznak, számukra előny lehet az ujj nélküli kesztyű, mivel nehéz lehet meggyújtani egy cigit vastag kesztyűben.

Ezt a két lehetőséget oldja meg az olyan kesztyű, melynél az ujjak „levehetők”, így könnyedén válthatunk a két megoldás között, olyan stílusunk lehet, amelyre éppen szükségünk van.

Ár

Az egyik legfontosabb természetesen, hogy mennyit szeretnénk rákölteni. Minél nagyobb a keretünk, annál több a választási lehetőség. Ettől függetlenül természetesen egy bizonyos ára elérve mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk van.